Porsche Danmark åbner dørene for Gardernetværk

Gardernetværk og Porsche Danmark inviterer nu til et spændende netværksarrangement i Porsche Center Sjællands spektakulære konceptbutik på Nørrebro, onsdag den 5. oktober 2016.

 

 

 

Salgschef, Rasmus Albrectsen, fortæller om et marked hvor statsafgifter og høje trækprocenter for alvor kan sætte en salgsmæssig begrænsning, hvis vi sammenligner os med nabolandene. Det betyder også at særlig passion for produktet næsten er en nødvendighed når der skrives under på køb af en ny eller brugt Porsche.

 

Men hvem er det i virkeligheden der køber en Porsche? Er det kun IT-direktøren og aktiespekulanten, eller ser vi også landmanden med trasko besøge butikken? Med mere end 10 års erfaring fra bilbranchen med salg af produkter som Citroën, Mazda, Subaru, Audi og Porsche, ved Rasmus Albrectsen lidt om hvordan den enkelte kunde skal behandles, eller med andre ord, hvordan han eller hun ikke skal behandles. I en verden hvor førstehåndsindtryk er altafgørende fortæller Rasmus om sin egen tilgang til salg af luksusprodukter. En tilgang der skal give succes over hele linjen i fremtiden. Han giver også sit bud på hvad der gør en Porsche til mere end ”bare” en bil, ja hvorfor den for mange mennesker er den ultimative bil.

I sin præsentationen af Porsche Center Sjælland giver Rasmus Albrectsen også en rundtur i forretningen og på det ”hemmelige” lager. Et lager der bla. rummer biler som formentlig aldrig kommer til at køre på vejen. Biler som primært er købt med et investeringsmæssigt formål for øje. " Ja det lyder lidt vildt, bilkøb skulle jo være den nemmeste mulighed for at opnå afskrivning, eller hvad?

 

Om der ved arrangementet vil være mulighed for mere end blot at sparke bildæk i udstillingslokalet, ja det må tiden vise. 

 

Klokken 17.30

- Ankomst hos Porsche Center Sjælland på Nørrebro.

 

Klokken 17.40

- Kort præsentation af de enkelte netværksmedlemmer.

(Hvem er jeg, hvad laver jeg og hvornår var jeg garder)

 

Klokken 18.00

- Salgschef Rasmus Albrectsen holder erhvervsfagligt indlæg.

- Guidet rundtur i et hus hvor de fleste drømmer om at blive spæret inde efter lukketid.

 

Klokken 19.15

- Let anretning og mulighed for at netværke

 

Klokken 20.00

- Farvel og tak

 

Adresse: Porsche Center Sjælland, Banevingen 6 - 2200 København N. 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.