Årets Guldfrokost - Executive meeting 2017

Årets Guldfrokost - Executive meeting 2017

Det er en særlig fornøjelse at kunne præsentere Danmarks forsvarschef, general Bjørn Bisserup, som årets foredragsholder ved denne særlige event som afholdes lørdag d. 4. november 2017. 

 

General Bjørn Bisserup vil ved dagens arrangement bla. berører emnerne: Jobbet som forsvarschef i en udfordrende verden. Hvad er det for udfordringer Forsvarschefen står overfor i sit nye job, her og nu. Hvordan forventer generalen at forsvaret kan løse de forsvarsmæssige udfordringer i fremtiden. Og ikke mindst. Hvad har rejsen i forsvaret betydet for Bjørn Bisserup, en rejse der nu har bragt ham helt til tops som chef for det danske forsvar. Alle spændende emner som vil give Gardernetværks Guldmedlemmer et unikt indblik i et meget omskifteligt job.

 

 

 

Nyt om konceptet Guldfrokost: Gardernetværks traditionsrige Guldfrokost ændrer nu form og format som et led i den dynamiske udvikling i både samfundet og netværket. Selve konceptet Guldfrokost består, imens at navn, indhold og placering fornyes.

Executive Meeting 2017 afholdes således på Sølyst i Klampenborg nord for København. Sølyst er blandt andet kendt for deres flotte faciliteter og den kongelige skydebane. Vi venter os meget af den nye location og vi håber at den falder i medlemmernes smag.


Dagens program er:
Klokken 10.50: Ankomst og udlevering af navneskilte
Klokken 11.00: Fagligt indlæg v/Forsvarschef, generel Bjørn Bisserup
Klokken 12.00: Frokost i de tilstødende lokaler
Klokken 13.00: Kaffe og mulighed for at netværke
Klokken 14.30: Farvel og tak

Under frokosten vil der væres forhåndsdefineret bordplan således at vi sikre en god fordeling af nye og erfarne Guldmedlemmer.

 

Praktisk info

Denne event er kun åben for Guldmedlemmer. Ønsker du at opgraderer dit medlemskab, så send en mail på info1@gardernetvaerk.dk

 

Adresse: Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg

Dresscode: Den anbefalede dresscode er Jakkesæt og slips, men dette er naturligvis frivilligt. 

No show fee: Der opkræves et no show fee på 400,- ved udeblivelse eller afmelding fra arrangementet senere end onsdag d. 1/11-2017 klokken 15.00.

Sidste tilmelding: Tirsdag d. 31/10-2017 klokken 15.00

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.