Gardernetværks Erhvervspris & Talentpris 2017

Komiteen er nået til enighed og det er med stor glæde at vi nu at kan præsentere modtagerne af Gardernetværks Erhvervspris 2017 & Gardernetværks Talentpris 2017.

 

Den officielle tildeling af de to titler sker ved en særlig indbudt reception på Livgardens Kaserne i København torsdag d. 21. september 2017 klokken 15.00. Som Guldmedlem er du velkommen ved dette flotte arrangement der afholdes i officersmessen. Udover Gardernetværks Guldmedlemmer vil også prismodtagernes familier samt repræsentanter fra den danske presse være inviteret.

 

 

 

Gardernetværks Erhvervspris 2017 går til den danske erhvervsmand og tidligere Nordea topchef, Christian Clausen. Christian Clausen tegner sig som en af dansk erhvervslist største profiler, både når vi vurderer den danske og international karriere. Christian Clausen var i perioden 2007-2015 Group CEO for nordens største bank, Nordea. Han er i dag medlem af bestyrelsen i virksomheden Sampo, som er den største aktionær i Nordea og eneejer af nordens største forsikringsselskab, If P&C Insurance.

 

Gardernetværks Erhvervspris gives til en topleder, der har skabt fremragende resultater i en privat eller offentlig virksomhed. Prismodtagerne behøver ikke at være medlem af netværket, men naturligvis er det en forudsætning at personen har været eller er tjenstgørende ved Den Kongelige Livgarde.

 

Gardernetværks Talentpris 2017 går til Julie Rømsing der siden at hun blev trådt til civil i 2001 har gjort lynkarriere, først på den danske og nu også tyske erhvervsscene. Hun blev i 2007 Master of Supply Chain Management fra CBS og tiltrådte i 2013 som Program Manager hos ISS World Services. I dag, kun 4 år efter, bestrider hun jobbet som Managing Director hos ISS Evantec GmbH med kontor München.

 

Gardernetværks Talentpris gives til en tidligere Garder, der her skabt eller taget initiativ til en nyskabelse, forandring eller på anden måde gjort en forskel. Prismodtageren behøver ikke at være medlem af netværket, men naturligvis er det en forudsætning at personen har været eller er tjenstgørende ved Den Kongelige Livgarde.

 

Tidligere prismodtagere:

- Novozymes President & CEO, Peder Holk Nielsen, modtog Gardernetværks Erhvervspris 2015.

- Nobia President & CEO, Morten Falkenberg, modtog Gardernetværks Erhvervspris 2016.

- Iværksætter, Pierre Skovgaard, modtog Gardernetværks Talentpris 2016.

 

Programmet for overrækkelsen er:

Klokken 14.40: Ankomst for Gardernetværks Guldmedlemmer i Officersmessen.

Klokken 15.00: Komiteen tager imod prismodtagerne samt deres gæster ved midterpavillonen.

Klokken 15.10: Overrækkelse af de to priser (Der serveres kransekage og Livgardens Portvin).

Klokken 16.00: Fotografering foran Rosenborg.

Klokken 16.30: Farvel og tak.

 

Praktisk:

Dresscode ved dette arrangement er ikke fravigeligt, jakkesæt og slips, eller M/69.

Parkering på kasernen er muligt ved indsendelse af registreringsnummer til info1@gardernetværk.dk senest fredag d. 1. september 2017. 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.