Upcomings Only (kun for indkaldte årgang 2005 eller senere)

Upcomings Only

 

Gardernetværks vigtigste grundelementer er dynamik og fornyelse. Vi fornyer os løbende, men for at øge dynamikken, målretter vi nu indsatsen når det gælder aktivering af netværkets yngste medlemmer. For det er i virkeligheden dem vi kan forny os af.

 

Derfor inviterer vi nu alle netværkets upcomings til et eksklusivt netværksarrangement i officersmessen på Livgardens Kaserne torsdag d. 2. marts 2017. Du skal være indkaldt fra år 2005 for at kunde deltage. Det er ikke et krav at du er erhvervsaktiv og det er heller ikke et krav at du har deltaget i vores arrangementer før. Studerende der ønsker et en relation til erhvervslivet er også meget velkomne. Du er velkommen til at inviterer/medbringe en soldaterkammerat som ikke er medlem af Gardernetværk. Han/hun skal naturligvis blot opfylde kravet om tjeneste på hold 2005 eller senere. 
 


 

Formålet med arrangementet er at styrke sammenholdet blandt de yngre medlemmer og ad den vej skabe en mere dynamisk aldersfordeling ved de kommende 2017 arrangementer. Vi byder op til personligt netværk i fantastiske rammer og krydre hyggen med et spændende indlæg om det globale og danske terrorbillede anno 2017.
 

 Aftenens vært er 27-årige Morten Klitvad der til dagligt arbejder som erhvervsassurandør i forsikringsselskabet Alm. Brand. Morten var tjenestegørende på hold december 2010 og har siden hjemsendelsen været en aktiv del af Gardernetværks ledelse.

 

Klokken 17.30

Samling foran midterpavillonen. Herefter byder vi velkommen i officersmessen med champagne. Der vil være navneskilte til alle deltagerene.

 

Klokken 18.15

Fagligt indlæg fra Politiets Efterretningstjeneste om terrortrussel anno 2017 og efterretningsarbejde generelt.

 

Klokken 19.00

Netværk medlemmerne i mellem, lær hinanden at kende.

Der serveres øl og vand samt en let anretning.

 

Klokken 20.00

Tak for i aften, vi håber at se jer igen.

Alle deltager modtager en lille gavehilsen fra Gardernetværk.

 

Praktisk info:

Dresscode ved arrangementet er business casual (Jakke og skjorte).

Adresse: Livgardens Kaserne, Gothersgade 100 – 1123 København K

(Der er parkering på kasernen for alle deltagere)

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.