Digital markedsføring, klart nok, men hvad betyder det endeligt?

SpotOn Marketing er et dansk online markedsføringsbureau der blev grundlagt i 2011 og som i dag har mere end 50 ansatte fordelt på kontorer i København, Jylland og New York.

 


Virksomheden har igennem de sidste par år oplevet så stor vækst at kontorplads og arbejdskræft er en konstant mangelvare. SpotOn Marketing der i dag har mere end 500 danske virksomheder som kunder har skabt deres forretningssucces ved at være den lille virksomheds ”forlængede arm” på de digitale platforme. Men også giganter som virksomheden Vivino benytter SpotOn Marketing i mere end 15 lande. SpotOn Marketing er bla. eksperter i Facebook håndtering, Google Ad-Words, SEO optimering og website udvikling samt tracking af forbrugerens færden og økonomiske kompetance. 
 
Co-Founder & COO Søren Andersen der aftjente sin værnepligt på hold april 2005 er aftenens vært, torsdag den 31. august 2017.

Sørens indlæg stiller skarpt på markedsføring i en digital verden der hver dag forandre sig. En verden hvor det for alvor er vigtigt at kunne følge og ”fange” sine kunder på de rigtige platforme, på de rigtige tidspunkter. Søren indvier os i de nyeste og vigtigste onlinetrends, og ikke mindst, så giver han et unikt indblik i den virksomhed han selv har været med til at opbygge til kæmpe succes. I sit indlæg tager Søren udgangspunkt i en af vores medlemmers hjemmeside, nemlig Damgaards Vinhandel der efter aftale har stillet sin platform til rådighed for præsentationen.


Aftenens program er:

Klokken 17.30, Velkommen til aftenens arrangement.

Klokken 17.35, Hvem er hvem, kort præsentationsrunde af deltagerne.

Klokken 17.50, Indlæg v/Co-Founder & COO Søren Andersen.

Klokken 18.50, Let anretning og netværk deltagerne i mellem.

Klokken 20.00, Farvel og tak.


Arrangementet holdes på SpotOn Marketings hovedkontor i København.

 

Adresse: Ryesgade 106A 4.sal, 2100 København Ø.

Påkældning: Den anbefalede dresscode er åbentstående skjorte og jakke.

Parkering: Husk at der skal betales perkering når I parkerer på gaden. Der er ikke parkeringsfaciliteter til rådighed.

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.