Erhvervsminister Brian Mikkelsen og Gardernetværk

Det er med stor glæde at Gardernetværk kan inviterer alle medlemmer til en spændende eftermiddag, tirsdag den 10. oktober kl. 17.30, med Erhvervsminister Brian Mikkelsen. Arrangementet afholdes i Folketinget.


Danmark står overfor mange udfordringer i konkurrencen med udlandet. Arbejdspladserne i Danmark og konkurrenceevnen skal styrkes for at vi fortast kan være helt fremme i forhold til udlandet. Brian Mikkelsen som også er "tildelt Guldmedlem" af Gardernetværk, vil give medlemmerne regeringens bud på denne udfordring.
 

  
 

At Statsministeren fik ideen om at lave en regering bestående af 3 partier, og dermed løse en alvorlig regeringskrise, var et smart træk. Brian Mikkelsen var med til forhandlingerne og vil derfor også fortælle deltagerne om der meget spændende politiske spil som opstod i den periode. Når arrangementet afholdes er det et år siden at den nye regering blev dannet. Derfor giver Brian Mikkelsen også en frisk status på hvordan det går med det igangværende arbejde. Er vi fortsat på sporet eller !!!!


Dagsorden:

17.15 Vi mødes ved hovedtrappen til Folketinget
17.30 Adgang til Folketinget åbnes
17.45 Brian Mikkelsen byder velkommen
19.30 Arrangementet afsluttesTilmeld dig nu her på siden.