Upcomings Only (kun for indkaldte årgang 2006 eller senere)

NY ADRESSE: Indiakaj 6 - 2100 København Ø 

(Lige ved siden af Kastellet)

 

Denne gang er det Forsvarets Efterretningstjeneste der giver et unikt indbklik i hvilken trussel cyber crime i virkeligheden udgøre for vores moderne samfund, både i ind og udland. Næsten alle virksomheder, privatpersoner og offentlige myndigheder taler om det, men hvad kan der i værste fald ske når de kriminelle overtager vores IT-systsmer, netbank, webcam, mobiltelefon eller måske "bare" vores e-mail konto. Der noget af det, vi håber på at få et bedre indblik i ved aftenens event. Arrangementet afholdes på Kastellet i København torsdag d. 18. jaunar 2018 klokken 17.30. 

     

Hvem kan deltage, og hvorfor kun indkaldelseshold 2006 eller senere?

 

Gardernetværks vigtigste grundelementer er dynamik og fornyelse. Vi fornyer os løbende, men for at bevare dynamikken har vi målrettet indsatsen når det gælder aktivering af netværkets yngste medlemmer, for det er i virkeligheden dem vi kan forny os af. Efter dette års succes hvor 43 personer i alderen 20-30 deltog i arrangemenet, har vi besluttet at gøre "upcomings only" til et fast årligt element i Gardernetværk. 70% af deltagerne var med første gang, mange af dem har været med siden. Vi kan se at det gør en forskel, og det er vigtigt for netværkets dynamik og fornyelse

 

Det er ikke et krav at du er erhvervsaktiv og det er heller ikke et krav at du har deltaget i Gardernetværks arrangementer før. Studerende og tjenestegørende der ønsker at være en del af netværket eller måske bare snuse lidt til mulighederne er meget velkomne. Du er også velkommen til at inviterer/medbringe en soldaterkammerat som ikke er medlem af Gardernetværk. Han/hun skal naturligvis blot opfylde kravet om tjeneste ved Den Kongelige Livgarde på hold 2006 eller senere. Ved denne event er der et max deltagerantal på 50 personer og tilmelding efter først til mølle princippet. 

 

 

 

 

Aftenens værter er 28-årige Morten Klitvad og 25 årige Lasse Stanley der begge udgør en del af Gardernetværks ledelse. Morten var tjenestegørende på hold DEC10 og Lasse på hold DEC12. Morten og Lasse stod også bag det første arrangement i Officesmessen på Livgardens Kaserne. 

 

Aftenens program er: 

 

Klokken 17.30

- Vi byder velkommen med et glas champagne.

- Der vil være navneskilte til alle deltagerene.

 

Klokken 18.00

- Fagligt indlæg fra Forsvarets Efterretningstjeneste om cyber crime og efterretningsarbejde generelt.

 

Klokken 19.00

- Netværk deltagerne i mellem, lær hinanden at kende.

- Der serveres øl og vand samt en let anretning.

 

Klokken 20.00

- Tak for i aften, vi håber at se jer igen.

 

Praktisk info

- Anbefalet dresscode: Business casual, Jakke og skjorte (Ikke et krav).

- Adresse: Indiakaj 6 - 2100 København Ø (HDI Danmark)

- Parkering: Selvstændig parkering mod betaling. Bemærk at der er forskel mellem betaling på garden og i gården. 

- Udeblivelse: Der opkræves et now-show fee på kr. 300,- for udeblivelse eller afmelding senere end mandag d. 15. januar 2018

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.