LOOKING FOR A JOB? - Særligt arrangement for værnepligtige

Gardernetværk inviterer nu alle tjenestegørende medlemmer af Gardernetværk til et målrettet arrangement vedrørende jobsøgning og valg af professionel karrierevej efter forsvaret. Du skal være aktiv ved Den Kongelige Livgarde på enten hold APR17 eller AUG17 for at kunne deltage. 

 

Du er således enten midtvejs eller snart færdig med at aftjene din værnepligt ved Den Kongelige Livgarde og Gardernetværk vil gerne hjælpe dig med at få endnu mere ud af de egenskaber og evner du har tillært dig ved regimentet. Du er Garder, du er ikke som de andre, lær at udnyt det!

 

 

 

Simon Bygum der har stor ergaring med rekruttering er vært ved dette arrangement. Simon var selv tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde på hold DEC10 og har siden brugt bla. sine militære færdigheder til at bygge karriereren. Som tidligere eekruteringskonsulent ved Simon Bygum om nogen hvad en arbejdsgiver leder efter hos kommende medarbejdere. Det vil han forsøge at formidle ved dette arrangement:

 

Emnerne ved aftenens arrangement er derfor: Sådan bygger du det rigtige CV, hvordan ser en god ansøgning ud og hvad indeholder den, hvordan forholder du dig i en jobsamtale og sidste men ikke mindst, hvordan udnytter du det prædikat at være Garder bedst muligt i din fremtidige karriere.  

 

Arrangementet finder sted i AUD1 på Garderkasernen i Høvelte tirsdag d. 14/11-2017 i tidsrummet 18.00 - 20.00. Arrangemenetet er åbent for alle tjenestegørende og der kræves ikke tilmelding. Af samme årsag er det ikke muligt at tilmelde dig her på siden. 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.