Eventyr & Erhverv i Tivoli, Gardernetværk besøger Tivoli Garden og Restaurant Grøften

TILMELDING TIL DENNE EVENT SLUTTER DEN 1. APRIL.

 

Gardernetværks medlemmer har fået en unik mulighed for at komme bag kulissen hos Tivolis to ældste institutioner, Tivoli Garden og Restaurant Grøften. Under overskriften "Eventyr & Erhverv" byder vi velkommen til et lidt atypisk arrangement hvor det erhvervsmæssige er nedtonet til fordel for den åbne dialog. Ved arrangementet er det nenmlig medlemmernes personlige kontakt til hinanden der er i fokus. Det hele sker torsdag d. 12. april 2018.

 

 

   


Vi mødes ved Tivolis hovedindgang, hvorefter vi besøger Tivoli Garden. Der får vi en spændende rundvisning bag kulisserne. Der er stor chance for at møde både kommende Livgardere, på vores tur rundt, da mange fra Tivoli Garden kommer til Livgardens Tambourkorps. Derefter går vi videre til Restaurant Grøften, Skandinaviens største og Tivolis ældste restaurant.

Grøftens ejer og medlem af Gardernetværk, Jacob Elkjær, fortæller historien om en af Danmarks mest kendte restauranter.
 Grøften har altid været hjemsted for de kendte, dem der gerne vil ses og så naturligvis, alle de som bare vil have en hyggelig frokost eller middag i Tivoli. De mange historier om dette særlige sted fortæller Jacob inden at vi naturligvis skal have Grøftens specialitet, Skipperlabskovs og øl.

 

   


Under middagen vil der være ekstraordinærer muligheder for at netværke og præsenterer sig for hinanden. Bordplanen laves på forhånd således at nye og erfarne medlemmer for gavn af hinanden.
 

Vigtig info
Indgang til Tivoli, rundvisning hos Tivoli Garden, skipperlabskovs og en øl, skal du kun betale 300 kr. for. Er du Guldmedlem er det hele arrangementet naturligvis gratis. Alt hvad der drikkes og spiser i Grøften ud over ovenstående, er på egen regning. Og nej, der er ikke rabat hvis man har Tivolikort. Vi har nemlig fået en samlet pris på hele arrangementet og en rigtig god rabat. Ønsker du at opgraderer dit medlemskab fra Standard til Guld, er arrangementet naturligvis gratis så fremt at din opgradering sker senest 1. april 2018. 


Program
Kl. 17.20: Samling ved Tivolis hovedindgang
Kl. 17.30: Vi går samlet ind i Tivoli og direkte til Tivoli Garden
Kl. 18.30: Vi fortsætter til Grøften hvor Jacob Elkjær fortæller, derefter er det tid til at få noget at spise

Kl. 20.00: Vi siger tak for i dag, eller fortsætter med at drikke øl


Tilmelding sker nedenfor.
Alle Standardmedlemmer skal betale 300 kr. via MobilePay, Gardernetværk 12809,  inden den 1. april.


Din tilmelding er ikke endelig, får vi har modtaget din indbetaling, senest den 1. april.


Hvis du melder afbud efter betaling, vil du ikke få din indbetaling på 300 kr. retur, da vi har forudbetalt Tivoli.

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.