Mercedes-Benz & Ejner Hessel

Gardernetværk besøger Danmarks største bilforretning, Ejner Hessel A/S, og du som deltager i arrangementet kan være med i konkurrencen om at vinde en luksus Mercedes i 7 dage!

 

I Danmark er den meget omdiskuterede registreringsafgift næsten altid et politisk emne op imod et folketingsvalg eller en finanslovsforhandling. De sidste par år har vi set et positivt fald i afgiften, i hvert fald når det gælder reelt køb af person og varebiler, men meget tyder på at ændringerne i den netop vedtagende finanslov kan have et negativt afsæt på hele leasingmarked. Og da mere end 50% af det danske bilmarked er baseret på leasing og da det er en tendens der er i kraftigt udvikler på både privat og erhvervsmarked, finder vi det naturligt at stille skarpt på netop dette emne.

 

  

 

Ved dette arrangement giver Danmarks største bilforhandlerkæde, Ejner Hessel A/S, derfor deres bud på hvordan fremtiden vil se ud i forhold til bilkøb vs. billeasing. Direktør for Hessel Finans, Christian Lind, guider os igennem dels udviklingen på leasingmarked over de sidste 3-5 år og konsekvensen af den nye finanslov, både positivt og negativt. Alt er nemlig ikke så rosenrødt som det ser ud ved første øjekast, set med leasingbrillerne.

 

Udover at høre om udviklingen på leasingmarked giver Christian Lind naturligvis også et lille inblik i hvad Ejner Hessel koncernen, der i år fylder 50 år, er for en størrelse og hvordan virksomheden er vokset til at være Danmarks største bilforretning.

 

Vi skal naturligvis også sparke dæk og se nogle af de sidste nye perlerne fra virksomhedens luksusbrand, Mercedes-Benz. Der vil ved arrangementet være rig mulighed for at prøvekøre forskellige modeller og inden at vi siger farvel og tak for i aften, trækker Christian Lind lod blandt aftenens konkurrencedeltagere om 7 dage i en luksus Mercedes fra Hessel HiRe. Vinderen kan i de efterfølgende dage selv aftale nærmere i forhold til konkret tidspunkt hvor præmien ønskes indløst dog senest 1. oktober 2018. (Bilen må max køre 1.000 km i låneperioden). 

 

Arrangementet finder sted onsdag d. 29. august 2018 hos Ejner Hessel i Roskilde. 

 

Programmet er som følger:

 

Klokken 17.15: Ankomst hos Ejner Hessel

Klokken 17.30: Velkomst v/Gardernetværk.

Klokken 17.40: Fagligt indlæg v/Generel Manager Christian Lind.

Klokken 18.40: Der serveres en let anretning. Hertil mulighed for at netværke og ”sparke dæk”. 

Klokken 20.00: Tak for i aften.

 

Praktisk info: 

 

VIGTIGT: Af hensyn til virksomhedens kunder og øvrige personale henstiller vi på det kraftigste til at deltagerne IKKE ankommer før at programmet er sat til at starte. Der er yderst vigtigt at vi respektere dette. Da der vil være servering af mad opkræves der et no-show fee på 300,- for udeblivelse eller framelding til arrangementet mindre end 5 dage før.

 

Adresse: Københavnsvej 299, 4000 Roskilde.

Påklædning: Den anbefalede dresscode ved dette arrangement er jakke og åbenstående skjorte.

Parkering: Der vil være mulighed for at parkerer inde på virksomhedens område. 

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.