Mercedes-Benz & Ejner Hessel

Gardernetværk besøger Danmarks største bilforretning, Ejner Hessel A/S, og du kan vinde en luksus Mercedes i 7 dage ved blot at deltage i arrangementet!

 

I Danmark er den meget omdiskuterede registreringsafgift næsten altid et politisk emne op imod et folketingsvalg eller en finanslovsforhandling. De sidste par år har vi set et positivt fald i afgiften, i hvert fald når det gælder køb af person og varebiler. Men meget tyder på at ændringerne i den netop vedtagende finanslov kan have et negativt afsæt på hele leasingmarked. Og da mere end 50% af det danske bilmarked er baseret på leasing og det er en tendens der kraftigt udvikler sig på både privat og erhvervsmarked, finder vi det naturligt at stille skarpt på netop dette emne.

 

  

 

Ved dette arrangement giver Danmarks største bilforhandlerkæde, Ejner Hessel A/S, derfor deres bud på hvordan fremtiden vil se ud i forhold til bilkøb vs. billeasing. Generel Manager for Hessel HiRe, Christian Lind, guider os igennem dels udviklingen på leasingmarked over de sidste 3-5 år og konsekvensen af den nye finanslov, både positivt og negativt. Alt er nemlig ikke så rosenrødt som det ser ud ved første øjekast, set med leasingbrillerne. Vi skal naturligvis også sparke dæk og se nogle af de sidste nye perlerne fra virksomhedens luksusbrand, Mercedes-Benz. Inden at vi siger farvel trækker Christian Lind lod blandt aftenens deltagere om 7 dage i en luksus Mercedes fra Hessel HiRe. Vinderen kan i de efterfølgende dage selv aftale nærmere i forhold til konkret tidspunkt hvor præmien ønskes indløst dog senest 1. oktober 2018. (Bilen må max køre 1.000 km i låneperioden). 

 

Arrangementet finder sted onsdag d. 29. august 2018 hos Ejner Hessel i Roskilde. 

 

Programmet er som følger:

Klokken 17.15: Ankomst hos Ejner Hessel

Klokken 17.30: Velkomst v/Gardernetværk og præsentation af deltagerne.

Klokken 18.00: Fagligt indlæg v/Generel Manager Christian Lind.

Klokken 19.00: Der serveres en let anretning. Hertil mulighed for at netværke og ”sparke dæk”. 

Klokken 20.00: Tak for i aften.

 

Praktisk info: 

Deltagerantal på maks 50 personer og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Adresse: Københavnsvej 299, 4000 Roskilde.

Påklædning: Den anbefalede dresscode ved dette arrangement er jakke og åbenstående skjorte.

Parkering: Der vil være mulighed for at parkerer inde på virksomhedens område. 

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.