Executive Meeting 2018

Danmarks reserve, er Danmarks erhvervsliv!

 

Lørdag den 3. november slår Sølyst og Gardernetværk dørene op til Executive Meeting 2018.  Dagens emne er en naturlig fortsættelse af hvor vi slap ved Executive Meeting 2017, hvor forsvarschef, general Bjørn Bisserup, talte om Danmarks forsvar anno 2017.

 

I år tager vi et skridt ud på den anden side af ”hegnet”. Derfor har vi inviteret InterForce som vil give os et indblik i Danmarks reservestyrke "her&nu". Danmarks reserve er både Hjemmeværnet og officerer af reserven. Derfor er et naturligt spørgsmål, samspillet mellem Forsvaret og dansk erhvervsliv.

 

Chef for InterForce, Finn Winkler, vil give os et indblik i InterForce spændende arbejde, og ikke mindst hvilken plads og rolle InterForce spiller for Forsvaret. Finn Winkler tiltrådte rollen som chef for InterForce den 1. december 2017, efter pensionering fra jobbet som generalmajor og chef for Hjemmeværnet.

 

 

    

Fra venstre ses fhv. forsvarschef, generel Peter Bartram, og Chef for InterForce Danmark, generelmajor Finn Winkler.

 

Fra den erhvervsmæssige side har vi den store glæde at kunne byde velkommen til fhv. forsvarschef, general Peter Bartram, der i dag blandt andet arbejder professionelt med bestyrelsesarbejde som formand i Børns Vilkår, næstformand i JP/Politikens Hus og næstformand i Center For Ledelse. Peter Bartram har som Forsvarschef også set hvad en effektiv reservestyrke betyder for Forsvaret.

 

Peter Bartram vil fortælle hvordan det er at gå fra at være Forsvarschef til nu at være aktiv erhvervsleder på topplan. Et skifte som har været meget spændende med helt nye udfordringer fra flere sider. Et naturligt spørgsmål er hvilke kompetencer som tages med fra Forsvaret ud i det private erhvervsliv.

 

Dagens program:

 

10.45: Ankomst og udlevering af navneskilte

11.00: Finn Winkler, InterForce og reservestyrken

11.35: Peter Bartram, fra firestjernet general til erhvervsleder på topplan

12.30: Frokost i de tilstødende lokaler

13.30: Kaffe og mulighed for at netværke.

15.00: Farvel og tak
 

Ved ankomst udleveres der navneskilte til alle deltagerne. Under frokosten vil der være forhåndsdefineret bordplan således, at vi sikrer en god fordeling af nye og erfarne medlemmer. 

 

Af hensyn til praktikken og personalet på Sølyst henstilles til,  at deltagerne hverken kommer 10 minutter før eller 10 minutter efter start.

 

Øvrige praktiske detaljer: 

 

Deltagelse: Denne event er kun åben for Guldmedlemmer.

Adresse: Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg

Dresscode: Jakkesæt og slips eller M/69 for tjenestegørende medlemmer (frivilligt).

Parkering: Der er gratis parkering til alle deltagerne

No show fee: Der opkræves no-show fee på 400,- ved udeblivelse eller afmelding fra arrangementet senere end onsdag d. 1/11-2018.

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.