Executive Meeting 2018

Danmarks reserve, er Danmarks erhvervsliv!

 

Under den overskrift slår vi lørdag d. 3. november 2018 dørerne op til Executive Meeting 2018 hvor vi slap i 2017. Efter en meget flot brefing omkring Danmarks Forsvar "her&nu" fra forsvarschefen, general Bjørn Bisserup, mener vi at det er oplagt at forsætte med en brefing om Danmarks reservestyrke "her&nu". Danmarks reserve dækker i denne sammenhængen over både hjemmeværnet og officerer af reserven. De fleste af os kender nok i virkeligheden ikke formålet for Danmarks samlede reservestyrke. Det er en af de ting som vi håber på at kunne få et bedre indblik i ved dagens foredrag. 

 

Som et led i Gardernetværks samarbejde med InterForce Danmark finder vi det naturligt at chefen for InterForce Danmark, Finn Winkler, forestår denne brifing. Finn Winkler tiltrådte rollen som chef for InterForce Danmark den 1. december 2017 efter pansionering fra jobbet som generalmajor og chef for Hjemmeværnet. Han har dermed et godt indblik i Hjemmeværnets udvikling over årenen. Som chef for InterForce har han en unik indsigt i Forsvarets fokus og interesse i at styrke samspillet med det danske erhvervsliv til fordel for Danmark og de mange personer som står tilrådighed i Reserven. 

 

Finn Winler, yderst til venstre herunder, vil efter planen være flankeret af en særlig forsvarspersonligthed som pt. forbliver unavngivet. 

 

   

 


Dagens program er:
Klokken 10.45: Ankomst og udlevering af navneskilte
Klokken 11.00: Fagligt indlæg om Danmarks reservestyrke og samspillet mellem Forsvaret og erhvervslivet
Klokken 12.30: Frokost i de tilstødende lokaler
Klokken 13.30: Kaffe og mulighed for at netværke.
Klokken 15.00: Farvel og tak

Ved ankomst udleveres der navneskilte til alle deltagerne. Under frokosten vil der være forhåndsdefineret bordplan således at vi sikre en god fordeling af nye og erfarne medlemmer. Af hensyn til praktikken og personalet på Sølyst henstiller til at deltagerne hverken kommer 10 minutter før eller 10 minutter efter start. De øvrige praktiske detaljer er nævnt herunder: 

 

Deltagelse: Denne event er kun åben for Guldmedlemmer.

Adresse: Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg

Dresscode: Jakkesæt og slips eller M/69 for tjenestegørende medlemmer (frivilligt).

Parkering: Der er gratis parkering til alle deltagerene

No show fee: Der opkræves no-show fee på 400,- ved udeblivelse eller afmelding fra arrangementet senere end onsdag d. 1/11-2018.

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.