Forsvarschefen møder medlemmerne af Gardernetværk

Forsvarschefen byder velkommen i Det Kongelige Teater - Stærekassen torsdag d. 4. oktober 2018...

 

Det er med særlig stor glæde at vi kan fortælle at Forsvarschef, general Bjørn Bisserup, har inviteret alle medlemmer af Gardernetværk til en speciel event i Stærekassen torsdag den 4. oktober 2018 kl. 17.30. Efter Gardernetværks Executive Meeting 2017 på Sølyst stod det klat at selve forsvarsemnet og interessen herom var meget større end forventet. Derfor har Forsvarschefen selvstændigt foreslået at følge arrangementet op i 2018 og byde alle medlemmer af netværket velkommen.


Bjørn Bisserup som er Tildelt Guldmedlem af Gardernetværk vil give alle Gardernetværks medlemmer en aktuel status på den militære situation i Danmark og landene omkring os. Derudover ser vi på den voksende cybertrussel som vi med stor bekymring er vidne til dagligt.
 

  

 

Når vi møder forsvarschefen er det også blevet tid til at gøre status på forsvarsforliget. Har forsvaret fået opfyldt ønskerne på ønskesedlen, hvad mangler og hvor er det lykkes at forbedre forholdene for vores danske forsvar. Disse emner vil vi også få Forsvarschefens bud på. Alt i alt er der lagt op til et meget spændende møde med chefen for det hele.


Arrangementet bliver afholdt i Stærekassen, som til dagligt huser Den Kongelige Livgardes musikkorps. Og nej, der er ikke tale om et "foredrag" med forsvarschefen på scenen og medlemmerne som tilskure på stolerækkerne. Selve formen for denne event lader vi således være en overraskelse. Vi har god plads ved denne event og ønsker et forum med dynamik og netværk. Derfor inviterer vi som noget helt særligt alle netværkets passive medlemmer med til dette arrangemenet. Som Standard og Guldmedlem har du mulighed for at medbringe en gæst som ikke er medlem af netværket, det eneste krav er, at din gæst har gjort tjeneste ved Den Kongelige Livgarde. 
 

Dagsorden:
17.00 til 17.15 ankomst til Stærekassen
17.30 til 19.00 Forsvarschef, general Bjørn Bisserup gør status
19.00 til 20.00 Tid til at netværke


Den anbefalede dresscode er: Jakke og skjorte.


Tilmeld dig nu her på siden.

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.