Gardernetværks Erhvervs & Talentpris 2018

Tirsdag d. 18. september 2018 tildeles Gardernetværks Erhvervspris og Gardernetværks Talentpris i vanlig tro på Livgardens Kaserne i København. Det sker ved en særlig reception i officersmessen fra klokken 15.00 – 16.00 hvor alle Gardernetværks Guldmedlemmer er velkomne. Gardernetværks Erhvervspris og Gardernetværks Talentpris er to af vores mærkesager som årligt tildeles med følgende motivationer: 

 

Gardernetværks Erhvervspris: Prisen gives som en ledelsespris til en topleder, der har skabt fremragende resultater i en privat eller offentlig virksomhed.

Gardernetværks Talentpris: Prisen gives til en tidligere Garder, der her skabt eller taget initiativ til en nyskabelse, forandring eller på anden måde gjort en forskel.

 

 

Modtager af Gardernetværks Erhvervspris 2018: 

 

DFDS President & CEO Niels Smedegaard har siden 2007 stået i spidsen for rederi og vognmandsvirksomheden DFDS. For de fleste danskere er DFDS nok meste er kendt for deres passagertransport mellem København og Oslo der drives af DFDS Seaways.

 

   

 

Niels Smedegaard markerede sig for alvor første gang på den danske og internationale erhvervsscene da han i 1995 tiltrådte som Executive Vice President & CFO i det schweizske selskab Gate Gourmet. I 2000 flyttede han karrieren over atlanterhavet og tiltrådte som President & CEO i selskabet e-gatematrix med hovedsæde i Atlanta USA, en stilling han virkede i frem til 2007 hvor han startede i DFDS. 

 

 

 

Modtager af Gardernetværks Talentpris 2018:

 

Co-Founder Klaus B. Pedersen er en af initiativtagerne til appen Too Good To Go der første gang rigtigt ramte danskerne da teamet bag succesen var med i Løvens Hule på DR1. Her afslog virksomheden at sælge ud af deres aktiver og søgte kapital andre stæder, med stort held, og Too Good To Go har siden slået sig fast som en af de mest lovende startup-virksomheder i Europa. Historien om Too Good To Go er blevet dækket af landsdækkende såvel som internationale medier siden appen så dagens lys i januar 2016. Ved udgangen af 2017 var 5.000 forretninger med i appen, 3 millioner brugere har downloaded appen og over 2,5 millioner måltider er reddet. Tallene stiger dagligt.

 

  

 

Klaus B. Pedersen var tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde på Hold DEC2010 og har siden markeret sig som iværksætter med succes, derfor tildeles han Gardernetværks Talentpris 2018.  

 

Programmet er: 

Klokken 14.40: Guldmedlemmer af Gardernetværk ankommer til Officersmessen

Klokken 15.00: Prismodtagerne ankommer til midterpavilonen, herefter reception og taler i officersmessen

Klokken 16.00: Fotografering foran Rosenborg slot

Klokken 16.15: Farvel og tak

 

Praktisk info:

Parketing: Der er parkering for alle Gardernetværks gæster på kasernen (Registreringsnummer på bilen skal sendes til info1@gardernetværk)

Påklædning: Jakkeset og slips eller M/69 for tjenestegørende personel.

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.