Københavns Lufthavn

Tirsdag den 20. august 2019 besøger Gardernetværk Danmarks største arbejdsplads, Københavns Lufthavn. En arbejdsplads vi alle på et eller andet tidspunkt har besøgt en eller flere gange.


Lufthavnen er i rivende udvikling. Sidste år satte Københavns Lufthavn passagerrekord med 29 mio. rejsende. Det var en vækst på næsten tre millioner i forhold til året før. Lufthavnen investerer 20 mia. kr. i at udbygge og forbedre Københavns Lufthavn, som i fremtiden kan betjene 40 mio. passagerer om året.


I dag kan du flyve direkte til flere end 160 destinationer fra Københavns Lufthavn. Heraf 36 til rejsemål uden for Europa. I fremtiden kan du flyve direkte til 53 fjerne rejsemål til ferie og forretning. De interkontinentale ruter til vækstmarkenderne i Asien, Amerika og Afrika er afgørende for Danmark og dermed også for lufthavnen. Alene på disse ruter forventes en stigning på 50 % over de kommende 20 år.


Men hvordan vil hele denne udbygning af lufthavnen så ske. Det vil Projektchef i Københavns Lufthavn Jørgen Holmgrün, give os løsningen på. Det er Jørgen som har ansvaret for udbygningen af lufthavnen.

 

    

 

Programmet er: 
Klokken 17.30: Ankomst. Vi mødes udenfor mellem 17.25 og 17.30.

Klokken 17.40: Velkomst v/Michael Klitvad (Gardernetværk)

Klokken 18.00: Indlæg v/Jørgen Holmgrün Projektchef i CPH

Klokken 19.00: Mulighed for at netværke. Der serveres en let anretning

Klokken 20.00: Tak for i aften

 

Praktiske oplysninger:
Arrangementet afholdes auditoriet på Lufthavns Boulevarden 6. Det er i bygningen mellem den gamle terminal 1 (indenrigs) og terminal 2. Af hensyn til ansatte og Københavns Lufthavn som vært henstiller vi til at medlemmerne IKKE ankommer før tidsplanens ankomst klokken 17.30. 

Parkering sker i et af Lufthavnens parkeringshuse, på egen regning.


 

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.