Executive Meeting 2019

Tilmelding lukker mandag den 28. oktober kl. 12.00.

 

Lørdag den 2. november 2019 slår Sølyst og Gardernetværk igen dørene op til det traditionsrige arrangementet Executive Meeting.

I 2019 har vi valgt at kombinerer arrangementet med tildelingen af Gardernetværks Erhvervs og Gardernetværks Talentpris i samme anledning.

Executive Meeting 2019 bliver således en kombination af højt fagligt indhold leveret at Direktør i DI Transport, Michael Svane, og en hyldest til to personligheder der igennem handling og vedvarende fokus har gjort sig fortjent til særlig anerkendelse. 

 

Fagligt indlæg: 

Det er med stor glæde at Gardernetværk kan præsentere næstformand i Femern Bælt og direktør i DI Transport, Michael Svane. Michael har om nogen sat et markant politisk fingeraftryk på udviklingen i transportbranchen som først erhvervspolitisk chef i Danske Vognmænd (DV) og fra 1999 som direktør i det nystiftede DTL. Michael Svane har siden 2005 været direktør i Dansk Industri med ansvar for DI Transport. Dagens emne er Dansk Industri overordnet, men naturligt med et hovedfokus på transport, miljø og trængsel på de danske veje. Det er også naturligt at vi ved samme lejlighed runder Brexit set med DI øjne. 

 

 

  
 

 

Martin Thorborg modtager Gardernetværks Erhvervspris: 

Han er ikke kendt som en klassisk topleder iklædt jakkesæt og slips med diplomatiske vendinger og "korrekte" svar. Han er tvært i mod kendt for at sine meningers mod, selv når de ikke følger flertallet. Martin Thorborgs iværksætter eventyr startede for alvor da han i 1995 var med til at stifte internetportalen Jubii der som de fleste ved blev det en stor succes. Martin Thorborg er i dagens Danmark kendt som en af de mest succesfulde serieiværksættere og han har bla. markeret sig på den danske erhvervs scenen men en særligt opsigtsvækkende brug af sociale medier hvor han løbende giver sin forståelse og fortolkning af tidens erhvervstrends. Martin Thorborg var tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde i 1991.

 

 

   

 

 

Kasper Ulrich modtager Gardernetværks Talentpris: 

Kasper Ulrich er den unge iværksætter der på værdig vis overtager stafetten fra sidste års modtager, Klaus B. Petersen fra Too Good to Go. Kasper Ulrich er CEO & Co-founder i tøjvirksomeden Shaping New Tomorrow der på rekordtid er blevet både en online og offline succes. Han blev landskendt da Jesper Buch skød penge i Aalborg trioens projekt under tv programmet Løvens Hule på DR1. Det er lykkedes Shaping New Tomorrow at finde et hul i tøjmoden hvor kombinationen af komfort, kvalitet og stilfuldt design forenes i en ny buksesucces. Virksomheden er siden programmet på DR vokset til 2 store detailbutikker og en tocifret millionomsætning. Kasper Ulrich var tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde i 2013.  

 

 

 

Dagens program:

 

10.30: Ankomst og udlevering af navneskilte (dørene lukkes 10.40)

10.45: Velkomst og kort introduktion til dagens program v/President Michael Klitvad

11.00: Prismodtagerne (Martin Thorborg og Kasper Ulrich) m. familier/gæster ankommer

11.10: Prisoverrækkelse v/Chefen for Den Kongelige Livgarde, Mads Rahbek

12.00: Indlæg v/Direktør Michael Svane fra Dansk Industri

13.00: Netværksfrokost og efterfælgende kaffe

15.00: Farvel og tak

 

 

Af hensyn til praktikken og personalet på Sølyst henstiller vi til, at deltagerne hverken kommer 10 minutter før eller 10 minutter efter programstart.

 

Øvrige praktiske detaljer: 

 

Deltagelse: Denne event er kun åben for Guldmedlemmer.

Adresse: Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg

Dresscode: Jakkesæt og slips

Parkering: Der er gratis parkering til alle deltagerne

No show fee: Der opkræves no-show fee på 400,- ved udeblivelse eller afmelding fra arrangementet senere end onsdag d. 30/10-2019.

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.