Executive Meeting 2019

Lørdag den 2. november slår Sølyst og Gardernetværk dørene op til Executive Meeting 2019.   

Det er med særlig stolthed Gardernetværk kan præsenterer næstformand i Femernbælt og direktør i DI Transport, Michael Svane. Han har om nogen sat et markant politisk fingeraftryk på udviklingen i transportbranchen - fra 1995 som erhvervspolitisk chef i Danske Vognmænd (DV) og fra 1999 som direktør i det nystiftede DTL. Siden 2005 har han været i Dansk Industri. Med sin charmerende frækhed og sans for muligheder har han skaffet branchen mange brugbare resultater; men han har også fået sine øretæver. Det kan en mand med Michael Svanes udfordrende attitude slet ikke undgå.


 
 

Dagens emne er Dansk Industri overordnet, men naturligvis med særligt fokus på transport og miljø, trængsel på de danske veje og Brexit. Hvad betyder det for Danmark i de kommende år.

 

Dagens program:

 

10.45: Ankomst og udlevering af navneskilte

11.00: Direktør Michael Svane

12.00: Frokost i de tilstødende lokaler

13.00: Kaffe og mulighed for at netværke.

15.00: Farvel og tak
 

Ved ankomst udleveres der navneskilte til alle deltagerne. Under frokosten vil der være forhåndsdefineret bordplan således, at vi sikrer en god fordeling af nye og erfarne medlemmer. 

 

Af hensyn til praktikken og personalet på Sølyst henstilles til,  at deltagerne hverken kommer 10 minutter før eller 10 minutter efter start.

 

Øvrige praktiske detaljer: 

 

Deltagelse: Denne event er kun åben for Guldmedlemmer.

Adresse: Emiliekildevej 2 – 2930 Klampenborg

Dresscode: Jakkesæt og slips.

Parkering: Der er gratis parkering til alle deltagerne

No show fee: Der opkræves no-show fee på 400,- ved udeblivelse eller afmelding fra arrangementet senere end onsdag d. 30/10-2018.

 

 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.