Deloitte - Cyber og IT sikkerhed

Onsdag den  22. april 2020 besøger Gardernetværket Deloitte i København.
 

 

Deloitte er verdens største konsulenthus der er gået fra at være en traditionel revisionsvirksomhed til at udvide både i antal af medarbejdere og udbudte produkter og services. Et af de helt store udviklingsområder hvor Deloitte har haft en enorm vækst er på Cyber-området. Deloitte er i dag verdens største IT sikkerheds leverandør, målt på omsætning, antal medarbejdere og markedsandele.
 

  

 

Gardernetværket har fået muligheden for at komme med ind bag de normalt lukkede døre, for at høre om, hvordan markedet inden for risikostyring og Cyber i særdeles vokser. Hertil skal vi høre hvordan Deloitte hjælper deres kunder på tværs af grænser både før, under og efter at uheldet er sket og Hackeren er kommet ind. Deloitte fortæller om hvad virksomheder bør prioritere og vil vise eksempler på hvordan en hacker kommer ind i virksomheder uden at have fået lov.

 

 

Aftenens program: 


16.50: Ankomst og velkomst ved Michael Klitvad

17.05: Velkomst ved Michael Klitvad

17.10: Thomas Brun, Partner / Kim Schlyter, Partner fortæller om Deloittes rejse og nogle af de sats de har gjort for at bygge den største Cyber forretning i Norden. 

17.40: Gorm Christiansen, tidligere leder af PETs Cyber intel. center, og nu leder af Deloittes efterretningscenter, fortæller om virkelighedens billede af cyber truslen.

18.10: Pause

18.25: ”En hacker på arbejde” ved ´Morten Von Selen, Senior Manager og Cyber Security Expert

19.00: Let anretning og Netværk

20.00: Tak for i dag.


 

Adresse: Weidekampsgade 6, 2300 KBH S

Dresscode: Business Casual
 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.