Deloitte - Cyber og IT sikkerhed

Onsdag den  22. april 2020 besøger Gardernetværket Deloitte i København.
 

 

Deloitte er verdens største konsulenthus der er gået fra at være en traditionel revisionsvirksomhed til at udvide både i antal af medarbejdere og udbudte produkter og services. Et af de helt store udviklingsområder hvor Deloitte har haft en enorm vækst er på Cyber-området. Deloitte er i dag verdens største IT sikkerheds leverandør, målt på omsætning, antal medarbejdere og markedsandele.
 

Gardernetværket har fået muligheden for at komme med ind bag de normalt lukkede døre, for at høre om, hvordan markedet inden for risikostyring og Cyber i særdeles vokser. Hertil skal vi høre hvordan Deloitte hjælper deres kunder på tværs af grænser både før, under og efter at uheldet er sket og Hackeren er kommet ind. Deloitte fortæller om hvad virksomheder bør prioritere og vil vise eksempler på hvordan en hacker kommer ind i virksomheder uden at have fået lov.

 

 

Aftenens program: 


16.50 - 17.05: Ankomst og velkomst ved Michael Klitvad

 

17.10: Thomas Brun, Partner / Kim Schlyter, Partner fortæller om Deloittes rejse og nogle af de sats de har gjort for at bygge den største Cyber forretning i Norden. 

 

17.40: Gorm Christiansen, Director, tidligere leder af PETs Cyber intel. center og nu leder af Deloittes efterretningscenter, fortæller om virkelighedens billede bag ved det internet som vi normalt kender. Gorm tager afsæt i nogle af de cases som har været sket inden for de sidste par år.

 

18.10: Pause

 

18.25: ”En hacker på arbejde” ved ´Morten Von Selen, Senior Manager og Cyber Security Expert

 

19.00: Let anretning og Netværk

 

20.00: Tak for i dag.


 

Praktisk info: Arrangementet afholdes hos Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 KBH S
 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.