Jægerkorpset

Det er virkelig en fornøjelse at kunne præsenterer Gardernetværks besøg hos Jægerkorpset, tirsdag den 12. maj fra kl. 15.00 til 18.00. Arrangementet har plads til maksimalt 40 deltagere.

 

Det er nærmest på dagen, 8 år siden Gardernetværk sidst besøgte Jægerkorpset. Den gang som nu, bliver det en at vores helt store events og oplevelser. Chefen for Jægerkorpset, oberstløjtnant Kare Jakobsen, vil selv være vært ved vores besøg. Han vil sikre vi får en bred indsigt i Jægernes dagligdag, træning og deres missioner. Hvis det er muligt på dagen, kan vi se frem til at par overraskelser, men som oberstløjtnanten siger, vi lover ikke noget på forhånd.

Kort fortalt er Jægerkorpset Hærens specialoperationsstyrke, der har til opgave med kort varsel at blive indsat i operationer, hvor konventionelle styrker ikke kan anvendes, i såvel nationalt som internationalt regi. Men det høre vi meget mere om den 12. maj 2020.

 

    

 

Program for dagen:
15.00 – 15.15 Ankomst til Jægerkorpset
15.15 – 15.45 Intro af Jægerkorpset
15.45 – 17.15 Rundvisning i området. Måske tid til spring fra tårnet.
17.15 – 18.00 Afrunding og en sandwich


Påklædning:
Praktisk, med mulighed for lidt af hvert


Mødested:
ALLE mødes kl. 14.45 ved den store rundkørsel i Vadum. Det er her der er indgang til det militære område. Derefter køre vi samlet ind. Er du ikke på mødestedet kl. 14.55, kommer du ikke med ind.

HUSK:
Billede ID, kørekort eller pas.


Tilmelding:
Vores erfaring fra eventen hos Frømandskorpset er at tilslutningen til disse arrangemeter et stor. Da alle GULDmedlemmer har førsteret til arrangementerne, vil tilmeldingen for GULDmedlemmer være åben 10 dage før standardmedlemmer får mulighed for at tilmelde sig. Det mener vi er rimeligt.
Tilmeldingen for GULDmedlemmer åbner onsdag den 22. januar kl. 07.00. For standardmedlemmer åbner tilmeldingen fredag den 31. januar kl.07.00. 
Modtagelse af bekræftelsesmail er ikke gældende som garanti når max antallet på 40 personer er nået. Din gartanti er således kun gældende så længe du fremgår blandt de 40 første på listen. Vi forventer forståelse og accept af dette fra alle medlemmer.  

 

 


 

Tilmeld arrangement

Du skal være medlem for at tilmelde dig arrangementet.

Er du medlem log på og tilmeld dig.
Er du passiv medlem eller ikke medlem, tryk nedenfor.