GarderNews December

2016.12.01

Garder, ung og på vej

Spændende netværks-arrangement med Politiets Efterretningstjeneste

Den 2. marts 2017 inviterer Gardernetværk unge medlemmer til et eksklusivt arrangement i officersmessen på Livgardens kaserne. Vi kalder det ”Upcommings only”, og det er kun for jer som er indkaldt til Livgarden i 2005 og derefter.
 
Aftenens vært erhvervsassurandør Morten Klitvad tager imod ved Midterpavillonen. Herefter byder aftenen på networking i fantastiske rammer og et indlæg om det globale og danske terrorbillede anno 2017.
 
Hvis du er ung, garder, ønsker at udbygge dit erhvervsnetværk og synes at det vil være spændende at høre om Politiets Efterretningstjeneste, så meld dig til ”Upcomings only” på Gardernetværks hjemmeside – og du er velkommen til invitere en soldaterkammerat med selvom han/hun ikke er medlem af Gardernetværkendnu.
 
Programmet for Upcommins only er:

  • 17.30: Samling foran midterpavillonen. Herefter velkomst i officersmessen med champagne og kanapeer.
  • 18.15: Fagligt indlæg fra sikkerhedsrådgiver Claus G. Rasmussen ved Politiets Efterretningstjeneste om terrortrussel anno 2017 og efterretningsarbejde generelt.
  • 19.00: Netværk medlemmerne i mellem, lær hinanden at kende. Der serveres øl og vand samt en let anretning.
  • 20.00: Tak for i aften, vi håber at se jer igen. Alle deltager modtager en lille gavehilsen fra Gardernetværk.

 
Dresscode ved arrangementet er business casual (Jakke og skjorte).
 
Gardernetværks Nytårs-parole
Traditionen tro mødes vi Nytårsdag d. 1. januar på Kongens Nytorv ved ankeret kl. 11.35 og hilser på Vagtparaden. Derefter følger vi paraden til Amalienborg, og efter fanemarchen serveres der et glas portvin ved Amaliehaven.
 
Nyt erhvervsarrangement hos E-boks
Den digitale udvikling er kommet for at blive, og E-boks er blevet et fast element for os alle. Derfor er det med stolthed vi inviterer til netværks-arrangement hos netop E-boks 31. januar.
Her skal vi bl.a. høre hvordan det det er lykkedes at e-boks er blevet en så central del af vores liv, samt får et bud på nye digitale tiltag i vores hverdag.
 
Ny Gardernetværk app på vej
Gardernetværk er også med på den digitale udvikling, og indenfor få uger udsender vi en opdateret og forbedret app med nye fede funktionaliteter. Find snart på App Store og Google Play.
 
Faceliftede nyheder
Som du måske har bemærket, har vi også givet vores nyhedsbrev et nyt format for at styrke kommunikationen med medlemmerne. Fremover kan du finde links til alle de kommende arrangementer i nyhedsbrevet.
 
Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle.
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk