GarderNews Januar

2017.01.10

Besøg e-Boks

Netværks-arrangement 31. januar med fokus på digital udvikling

Den digitale udvikling er kommet for at blive, og e-Boks er blevet et fast element for os alle. Derfor er det med stolthed vi inviterer til netværks-arrangement hos e-Boks (Dampfærgevej i København) 31. januar 2017.
 
Ved arrangementet skal vi bl.a. høre hvordan det er lykkedes at e-Boks er blevet en så central del af vores liv, samt få et bud på nye digitale tiltag i vores hverdag.

Tilmeldingen er åben på Gardernetvaerk.dk
 
Spændende netværks-arrangement – kun for de ung
Den 2. marts 2017 inviterer Gardernetværk unge medlemmer til et eksklusivt arrangement i officersmessen på Livgardens kaserne. Vi kalder det ”Up-comings only”, og det er kun for jer som er indkaldt til Livgarden i 2005 og derefter.
 
Aftenen byder på networking i fantastiske rammer og et hardcore indlæg om det globale og danske terrorbillede anno 2017 – leveret af sikkerhedskonsulent fra Politiets Efterretningstjeneste.
 
Hvis du er ung, garder, ønsker at udbygge dit erhvervsnetværk og synes, at det vil være spændende at høre om Politiets Efterretningstjeneste, så meld dig til ”Up-comings only” for Gardernetværks hjemmeside www.gardernetværk.dk – og du er velkommen til invitere en soldaterkammerat med selvom han/hun ikke er medlem af Gardernetværk endnu.
 
Gardernetværks Nytårs-parole
Traditionen tro mødtes et kontingent af medlemmer af Gardernetværk Nytårsdag på Kongens Nytorv og hilste på Vagtparaden (se topbilledet). Vagtkommandøren kvitterede på fornemmeste vis ved at lade styrken aflægge honnør til højre. Efterfølgende var der mulighed for at ønske hinanden Godt Nytår efter vagtskiftet. Se evt. videoen fra dagen på Gardernetværks Facebook-side.
 
Husk at hente den opdaterede Gardernetværkapp
Gardernetværks nye app giver dig adgang til hele dit netværk af nuværende og tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde. Her kan du søge i den samlede medlemsbase uanset om du leder efter nyt job eller gamle stuekammerater.
 
I app’en er der adgang til nyheder fra både Livgarden og Gardernetværk, og så kan du selvfølgeligt tilmelde dig de mange spændende netværks-arrangementer.
 
App’en er klar til download til iPhone og Android.
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk

 

 

Indlæg fra De Danske Garderforeninger

Som Gardernetværk-medlem har du nu mulighed for at bruge opslagstavlen i Garderbladet helt gratis. Søger du job, eller tilbyder du måske et, så er opslagstavlen et ideelt sted at komme i kontakt med andre gamle gardere, der måske kan hjælpe dig videre.

 
Send dit opslag på max. 350 tegn inkl. mellemrum til garderbladet@garderforeningerne.dk.