Gardernews Februar

2017.02.01

Besøg Systematic

Netværks-arrangement 13. marts hos en af verdens førende IT virksomheder

Den 13. marts inviterer grundlægger og koncernchef, Michael Holm, Gardernetværk’s medlemmer indenfor til et spændende indblik i Systematic i Aarhus. Der vil også være tid til networking, demonstration af Systematics Battle Management System samt en let servering.
 
Det danske software firma Systematic sin første store kontrakt i 1985 på et kommando-, kontrol-og informationssystem til det danske søværn. Siden har virksomheden ekspanderet. Udover fortsat at være leverandør af operative systemer til militære formål, udvikler og sælger Systematic IT systemer til en bred vifte af offentlige og private virksomheder.

Netværksmøde med Erhvervsministeren (NYHED)
Det er med stor glæde Gardernetværk kan inviterer alle medlemmer til en spændende eftermiddag, tirsdag den 10. oktober kl. 17.30, med Erhvervsminister Brian Mikkelsen. Arrangementet afholdes i Folketinget.
 
Spændende netværks-arrangement – kun for de unge
Den 2. marts 2017 inviterer Gardernetværk unge medlemmer til et eksklusivt arrangement i officersmessen på Livgardens kaserne. Vi kalder det ”Upcommings only”, og det er kun for jer som er indkaldt til Livgarden i 2005 og derefter.
 
Aftenens emne er sikkerhed, men det primære formål er som altid at dyrke og udvikle den enkeltes professionelle netværk.
 
Husk at hente den opdaterede Gardernetværk app
Gardernetværks app giver dig adgang til hele dit netværk af nuværende og tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde. Her kan du søge i den samlede medlemsbase uanset om du leder efter nyt job eller gamle stuekammerater.
 
I app’en er der adgang til nyheder fra både Livgarden og Gardernetværk, og så kan du selvfølgeligt tilmelde dig de mange spændende netværks-arrangementer.
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk
 

 
 
Kommende Arrangementer
Upcomings Only
Kun for indkaldte årgang 2005 eller senere

Systematic
Rolls-Royce’n inden for alle kampsystemer

Nobia
Europas førende leverandør af køkkener

SporOn Marketing
Digital markedsføring, klart nok, men hvad betyder det endeligt?

Erhvervsminister Brian Mikkelsen
Arbejdspladserne i Danmark og konkurrenceevnen