GarderNews Marts

2017.03.01

Fokus på de unge og ambitiøse

Gardernetværk ”Upcomings Only” blev en kæmpe succes!
Med 40 engagerede deltagere og en gennemsnitsalder på 25 år ramte ”Upcomings Only” præcis den målgruppe som vi gerne vil inddrage mere i vores netværk, og skal man dømme efter den gode stemning, så havde alle en god aften og etablerede nye forbindelser til deres videre professionelle virke – helt i tråd med ambitionerne for Gardernetværk.
Stemningen var høj da deltagerne ved Gardernetværks første ”Upcomings Only” arrangement indtog officersmessen på Livgardens Kaserne. Med et indlæg fra den private sikkerhedsindustri, der stillede skarpt på kidnapning som et ”forretningskoncept”, var der lagt an til en aften med masser af spænding og meget at tænke over. 28 af deltagerne var med for første gang, og heldigvis, lader det ikke til at bliver sidste gang for rigtig mange af dem.
Se videoklip fra aftenen på Gardernetværks Facebook og LinkedIn profil.

Book helikoptertur til Gardens Dag
Igen i år vil Gardernetværk stå for helikopterflyvning ved Gardens dag lørdag den 3. juni. Du vil få mulighed for en tur i helikopter over og omkring Høvelte med godt overblik over Garderkasernen, skydebanen og øvelsesterrænnet.

Der vil være 3 personer ombord ved hver flyvning. Hvis du bestiller 3 pladser er der garanti for I flyver sammen. Hvis du bestiller en eller to pladser, flyver du/I med andre.
 
Du kan booke jeres helikoptertur på www.gardernetværk.dk.
 
Netværksmøde med Erhvervsministeren 
Det er med stor glæde Gardernetværk kan invitere alle medlemmer til en spændende eftermiddag, tirsdag den 10. oktober kl. 17.30, med Erhvervsminister Brian Mikkelsen. Arrangementet afholdes i Folketinget.

Husk at hente den opdaterede Gardernetværk app
Gardernetværks app giver dig adgang til hele dit netværk af nuværende og tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde. Her kan du søge i den samlede medlemsbase uanset om du leder efter nyt job eller gamle stuekammerater.
 
I app’en er der adgang til nyheder fra både Livgarden og Gardernetværk, og så kan du selvfølgeligt tilmelde dig de mange spændende netværks-arrangementer.
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk
 

 
Kommende Arrangementer
Systematic
Rolls-Royce’n inden for alle kampsystemer

Nobia
Europas førende leverandør af køkkener

SporOn Marketing
Digital markedsføring, klart nok, men hvad betyder det endeligt?

Erhvervsminister Brian Mikkelsen
Arbejdspladserne i Danmark og konkurrenceevnen