GarderNews April

2017.04.03

Medlemsundersøgelse

Hvordan bruger du dit netværk? Kan vi gøre Gardernetværk endnu bedre?
Gardernetværk er, som navnet indikerer, netop et netværk – med mange engagerede medlemmer. Vi arbejder for at skabe gode rammer for medlemmernes fælleskab og professionelle virke. Derfor har vi brug for din mening. Vi vil bede dig om at bruge 5-10 min. på at udfylde dette spørgeskema om dit forhold til Gardernetværk. Svarene skal vi bruge, når netværkets ledelse mødes for at fastlægge strategi og initiativer for det kommende år. På forhånd TAK fordi du hjælper os med at lave et godt netværk.

Gå til spørgeskema
Gulvfirma og glarmester
Netværk … Det handler også om at give et godt tilbud og om at støtte andre medlemmers virksomhed, og A.M. Aps er netop sådan en virksomhed.
 
Claus Westerberg er aktiv i Gardernetværk, og så er han medejer i gulv- og glarmesterfirmatet A.M. Aps. Claus har et godt tilbud til dig som også er medlem af netværket. Hvis du skal have slebet eller repareret gulvet, lagt nyt gulv eller have skiftet en rude, så kan Claus og A.M. Aps nok hjælpe, og som fast tilbud er der 10 % rabat til alle i Gardernetværket samt deres familier og venner.
 
A.M. ApS er medlem af Proff gruppen ”Alt Under Et Tag” og dermed også byde ind på større opgaver som f.eks. total renovering af din virksomhed, lejlighed eller hus.
 
Firmaet har bred erfaring fra små og store kunder som f.eks. hr. og fru Jensen, Kastellet, Fredensborg Slot, Den Amerikanske Ambassade, Brøndby boligforening.
 
Kontakt Claus og A.M. Aps på
61 66 33 28 vedr. Gulv.
61 66 33 82 vedr. Glas og total renovering
23 41 04 02 vedr. døgnvagt (glas).
Eller læs mere på www.amaps.dk
 
 
 
Book helikoptertur til Gardens Dag
Igen i år vil Gardernetværk stå for helikopterflyvning ved Gardens dag lørdag den 3. juni. Du vil få mulighed for en tur i helikopter over og omkring Høvelte med godt overblik over Garderkasernen, skydebanen og øvelsesterrænnet.

Der vil være 3 personer ombord ved hver flyvning. Hvis du bestiller 3 pladser er der garanti for I flyver sammen. Hvis du bestiller en eller to pladser, flyver du/I med andre.
 
Du kan booke jeres helikoptertur på www.gardernetværk.dk.
 
 
Gardermarch 2017 – kommer du med?
Tilmeldingen er åben til den 3. udgave af Gardermarch. Det er alletiders mulighed for at dyrke netværket med soldaterkammeraterne eller invitere familie og venner med på travetur.
 
I kan vælge mellem tre gode ruter på 8, 18 eller 30 km med start/mål på Garderkasernen i Høvelte. Overskuddet går til Livgardens veteraner.
 
Køb billetter til Gardermarch på www.gardermarch.dk/tilmeld.
 
 
Husk at hente Gardernetværk app’en
Gardernetværks app giver dig adgang til hele dit netværk af nuværende og tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde.
 
I app’en kan du søge i den samlede medlemsbase uanset om du leder efter nyt job eller gamle stuekammerater. Du får også adgang til nyheder fra både Livgarden og Gardernetværk, og så kan du selvfølgeligt tilmelde dig de mange spændende netværks-arrangementer.
 
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk