GarderNews December

2017.12.01

  

BIDRAG TIL LIVGARDES VETERANER

Julen nærmer sig, og det er dejligt at kunne give gaver til et godt formål. Gardernetværks præsident lagde vejen forbi hos Livgarden for at overdrage overskuddet fra vores stand ved Kulturnatten til chefen for Livgarden. Pengene går til Livgardens veteranarbejde.


Ved Kulturnatten i København 2017 lykkedes det Gardernetværk at indsamle hele 11.970 kroner til støtte af Livgardens Veteranarbejde. Pengene blev indsamlet via eventen ”Slå et slag for livgardens veteraner” hvor alle de besøgende på livgardens kaserne kunne deltage i en klassisk "hammer-kræftprøve". Hvert slag der ramte 8.000 points eller derover udløste 10 kroner til Livgardens Veteraner. Med hjælp fra støttevirksomhederne Jardex, Lyngby Storcenter, Damgaards Vinhandel og Tømrermester Michael Sonne-Smith kunne Gardernetværk således d. 28. november 2017 overrække chefen for Den Kongelige Livgarde, Mads Rahbek, en check på hele 1197 fuldtræffere.
 
Gardernetværks Nytårsparade
Traditionen tro inviterer Gardernetværk alle nuværende og tidligere gardere til nytårsparade den 1. januar 2018.
Vi mødes ved ankeret ved Kgs. Nytorv og kl. 11:40 retter vi op og hilser på vagtparaden når den passerer. Efter at have overværet vagtskiftet på Amalienborg byder vi på et glas portvin i Amaliehaven.
Kom og få en frisk start på det nye år!
 
Kun for de unge – begrænset deltagerantal
Én gang om året holder vi et arrangement som kun er for de unge. Vi kalder det ”Upcommings only, og det afholdes næste gang på Kastellet i København torsdag d. 18. jaunar 2018.
Dagens emne er et super spændende indlæg om cybercrime og efterretningstjeneste.
Denne aften lægger vi vægt på at skabe en god ramme at dyrke netværket mellem unge gardere. Derfor er dette arrangement kun for jer som gjorde tjeneste ved Livgarden fra 2006 og senere.
Tilmeld dig her

Flere spændende arrangementer i 2018
Programmet for 2018 er ved at tage form. Foreløbigt er disse arrangementer på plads:

  • 1/1: Nytårsparade
  • 18/1: Upcommings only
  • 28/2: IBM Watson
  • 12/4: Eventyr og erhverv i Tivoli
  • 14/5: Mød Rasmus Jarlov
  • 29/8: Mercedes-Benz

Læs mere på: https://www.gardernetvaerk.dk/events
 
Billeder fra Executive Meeting med forsvarschefen
Du kan finde billeder fra arrangementet med forsvarschefen samt andre arrangementer i foto-albummet på vores hjemmeside. Bemærk, at du skal anvende det link og adgangskode, der står på hjemmesiden.
Find fotos her  
 
Få rabat med LogBuy!
Alle medlemmer af Gardernetværk har adgang landsdækkende rabataftaler via portalen LogBuy.
Du kan aktivere din adgang til Logbuy her
 
Kontingent for 2018
Alle som er medlem af Gardernetværk enten som standardmedlem eller GULD medlem betaler et årligt kontingent. Det er 250 kr. for standardmedlemmer og 1.250 kr. for GULD medlemmer. Passivt medlemskab er gratis.
Som oplyst på hjemmesiden i marts 2017 vil kontingentet for standardmedlemmer fra 1. januar 2018 blive ændret til 300 kr. årligt. GULD medlemskab er uændret.
Dette skyldes udelukkende vores øgede udgifter til IT udvikling og vedligeholdelse af vores hjemmeside og app. Vi håber der er forståelse for denne lille ændring.
Kan du ikke accepterer denne mindre stigning, er du naturligvis velkommen til at melde dig ud af Gardernetværk eller overgå til passivt medlemskab som er gratis. Dette kan ske i forbindelse med næste betaling af dit medlemskab. Læs mere om dette på Gardernetværk.dk under afsnittet ”For medlemmer”.
 
Vi ønsker jer alle en god julemåned og på gensyn i 2018
 
Livgardens sol går aldrig ned!
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk