GarderNews Januar

2018.01.01

 

 

Er din virksomhed medlem af InterForce

Gardernetværk i nyt samarbejde

Allerførst skal lyde et rungende GODT NYTÅR! til jer alle. Vi håber, I havde en rigtig god jul og er kommet godt ind i det nye år. For Gardernetværk byder 2018 igen på nogle ret fantastiske medlemsevents og så indleder vi et helt nyt samarbejde med InterForce. Du kan du opnå gode rabatter i 2018 ved at benytte Gardernetværks aftale med LogBuy.

Kommende events i Gardernetværk
Vi har samlet en varieret buket af arrangementer til jer i 2018:

  • Året blev indledt med Gardernetværks nytårsparade, hvor vi hilste på Vagtparaden, overværede vagtskiftet på Amalienborg og sluttede af i Amaliehaven.
  • I januar mødes de unge medlemmer til Upcommings Only med networking og et spændende oplæg om truslen fra cyber crime.
  • Til februar skal vi hilse på IBM Watson – fremtidens supercomputer.
  • Når det bliver april mødes vi i Tivoli til ”Eventyr & Erhverv”, hvor ejeren af restaurant ”Grøften”, Jakob Elkjær, inviterer os med bag kulisserne hos Tivolis to ældste institutioner, Pantomimeteateret og Restaurant Grøften.
  • Til maj handler det om forsvar og erhvervsliv når vi møder den konservative forsvarsordfører Rasmus Jarlov på Frederiksberg Slot.
  • Der går luksusbil i den, når vi besøger Mercedes-Benz & Ejner Hessel til august. Du kan oven i købet vinde en bil i 7 dage ved at deltage i arrangementet.
  • Vi er særligt stolte over at Forsvarschefenhar inviteret Gardernetværks medlemmer til et særligt arrangement i Stærekassen til oktober.

 
Som medlem af Gardernetværk kan du tilmelde dig allerede nu til arrangementerne på https://www.gardernetvaerk.dk/events

Og så glæder vi os selvfølgeligt til at se jer alle sammen til september, når vi arrangerer Gardermarch i samarbejde med Den Kongelige Livgarde og De Danske Garderforeninger. Tilmeldingen til Gardermarch åbner til foråret, og denne gang håber vi at op imod 1.500 vil deltage i en flot marchdag og være med til at støtte op om Livgardens arbejde for hjemvendte soldater med særlige behov.
 
Gardernetværk & InterForce
Gardernetværk har med virkning fra årsskiftet 2018 indgået et strategisk samarbejde med InterForce Danmark. Samarbejdet bygger på grundstenen om af promoverer og styrke kendskabet til InterForce og ad den vej øge antallet af støtte virksomheder der officielt ønsker at vise opbakning til et bedre samspil mellem Forsvaret og de private og offentlige virksomheder når det gælder brug af Forsvarets frivillige personel i hjemmeværnet og reserven.
 
På fotoet ovenfor ses Gardernetværks præsident, Michael Klitvad, og chefen for InterForce Danmark, Finn Winkler, i forbindelse med den officielle indgåelse af aftalen på Kastellet i København.
 
InterForce-arrangementer over hele landet
Som medlem af Gardernetværk giver det nye samarbejde dig adgang til udvalgte InterForce arrangementer og få et indblik i hvad InterForce står for således at Gardernetværks medlemmer kan være med til at opfordre arbejdsgivere til at indmelde virksomheden med en støtteerklæring til InterForce. De udvalgte arrangementer hos InterForce vil være opdelt til standard og guldmedlemmer med fordeling over hele Danmark. Alle arrangementerne vil være tilgængelige på Gardernetværks hjemmeside sammen med vores egne arrangementer. Tilmelding til InterForce arrangementer skal ske efter anvisningerne og som udgangspunkt direkte til InterForce. Der vil være et begrænset antal pladser ved alle InterForce arrangementer og disse er efter først-til-mølle princippet.
 
Tilmeld dig virksomhed med en moralsk støtteerklæring 
Hvis du er enten virksomhedsindehaver eller beslutningstager i en virksomhed, opfordres du og din virksomhed til at oprette en støtteerklæring til InterForce her:
InterForce.dk/Støtteerklæring
 
Hvem er InterForce
InterForce Danmark skriver på deres hjemmeside om dem selv:
Interforce er et samarbejde mellem forsvaret og civile private og offentlige virksomheder omkring forsvarets brug af det frivillige personel. Interforce formål er at forbedre forholdene for disse mennesker, der står med både en militær og en civil forpligtelse, når forsvaret bruger de ”skjulte” ressourcer. Godt 1850 virksomheder støtter i dag Interforce, der blev etableret i 1999 og har en komité bredt sammensat af topchefer fra en række private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer. Forsvarschefen er militær koordinator og fhv. minister Søren Gade er formand for Interforce landskomité.
 
Se mere om InterForce Danmark her: InterForce.dk
 
Benytter du fordelene fra LogBuy
I 2017 indledte Gardernetværk samarbejde med LogBuy for at tilbyde vores medlemmer adgang til de mange rabataftaler som han benyttes. Aftalen med LogBuy har været aktiv siden 1. maj 2017 (8 måneder), og pt. har 449 medlemmer aktiveret deres LogBuy-profil, der giver dem en gennemsnitlig rabat på 12,5%.
 
Du kan også få adgang til Gardernetværks rabataftaler ved at oprette en LogBuy-profil her: Gardernetvaerk.dk
 
Godt Nytår og på gensyn i netværket
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk