Vi er Gardernetvaerk

2018.05.01

 

Der er sket en markant udvikling af Gardernetværk siden oprettelsen for 13 år siden, både i medlemstal, medlemstilbud og aktiviteter – og udviklingen fortsætter. Men en ting er uændret: Gardernetværk er et erhvervsnetværk til gavn for medlemmernes professionelle virke med afsæt i vores fælles baggrund som nuværende eller tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde.

Premiere 
Gardernetværks nye profilvideo kan ses i dette nyhedsbrev samt på vores øvrige medier (hjemmesideFacebook og LinkedIn). Videoen findes i en kort og en lang udgave, der begge har til formål at fortælle om dit og vores Gardernetværk. Videoen er blevet til i samarbejde med Field Production. Vi håber, du kan lide den, og at du vil hjælpe os med at dele den i alle relevante fora.

Du er en del af noget stort
Dit medlemskab af Gardernetværk giver dig adgang til et helt unikt sammenhold, hvor vi lægger vægt på at skabe gode rammer for udvikling af medlemmernes indbyrdes, erhvervsorienterede relationer – sammen med medlemmerne. Uanset om du er værnepligtig, studerende, lønmodtager, iværksætter eller direktør, så er Gardernetværk stedet, hvor du møder engagement, inspiration og erhvervsmæssige muligheder.
 
Jeg er medlem fordi …
”Hvorfor er du medlem af Gardernetværk?”. Det spørgsmål stiller vi til en række af vores medlemmer ved de kommende arrangementer. Du kan se deres svar i korte video-statements, som vil deler på vores kommunikationsplatforme.

Book helikopter ved Gardens dag
Igen i år bakker Gardernetværk op om Gardens dag ved at arrangere helikopterflyvning for deltagerne, der får mulighed for at se Garderkasernen og øvelsesterrænet mm. fra oven. Muligheden for at booke helikopterflyvning er åben nu, og der plejer at være rift om pladserne, så vi anbefaler, at man booker i god tid.
Book helikopter her: Gardernetvaerk.dk/pages/2451

Forsvarspolitik på slottet
Vi glæder os til at tilbyde vores medlemmer et unikt indblik i de politiske mål for forsvaret og hvordan det faldt på plads i de nye forsvarsforlig. Det sker den 14. maj på Frederiksberg Slot (Hærens Officersskole), hvor formanden for folketingets forsvarsudvalg Rasmus Jarlov (C) giver os et blik ind i den proces og de forhandlinger, der satte rammerne for udviklingen af forsvaret og Den Kongelige Livgarde de kommende år.
Find dette og andre spændende arrangementer på Gardernetværk.dk.
 
Vi glæder og til at se DIG i vores netværk
Gardernetværk er til for medlemmerne og skabes af medlemmerne. Vi glæder os til at se dig til et eller flere af vores spændende arrangementer. Du kan finde alle arrangementerne på vores hjemmeside.
 
Mange hilsner
Hele holdet bag Gardernetværk