For medlemmer

I Gardernetværk gør vi alt for at have glade og tilfredse medlemmer. Derfor skal der også være klarhed over betalingen til Gardernetværk.

 

Vi vil rigtig gerne opfordre jer alle til at tilmelde Betalingsservise. Det vil virkelig lette administrationen. Det er også billigere end at betale via vores betalingshjemmeside.

 

Gå derfor ind på dette link og tilmeld dig Betalingsservice. Du skal kun bruge dit medlemsnummer og dit bank kontonummer, så klare banken og Betalingsservice resten.

 

PÅ FORHÅND TAK.

 

Nedenfor kan du læse om betaling af dit medlemskab til Gardernetværk.

 

 

Årlig kontingentbetaling til Gardernetværk og ophævelse af betaling.


Alle som er medlem af Gardernetværk enten som standardmedlem eller GULD medlem betaler et årligt kontingent. Det er 250 kr. for standardmedlemmer og 1250 kr. for GULD medlemmer. Beløbet er inkl. 25% moms. Passivt medlemskab er gratis.

 

Fra 1. januar 2018 ændre vi standardmedlemskabet til at koste 300 kr. årligt. Dette skyldes udelukkende vores store udgifter til udvikling og vedligeholdelse af vores hjemmeside og app. Vi håber der er forståelse for denne ændring. (29.03.2017)

Udelukkende af hensyn til vores opkrævning via Betalingsservice, vil alle nye medlemmer og kun nye medlemmer som bliver tilmeldt efter den 20.11.2017 blive opkrævet det nye medlemskontingent pr. 01.01.2018.


Det årlige medlemskontingent betales via Betalingsservice. Dette sker automatisk ved tilmelding på hjemmesiden eller via vores App på Iphone eller Android, for at sikre lavest mulige administrationsomkostninger.


VIGTIGT:
Alle personfølsomme data (sidste 4 cifre i personnummer og bankkonto oplysninger) bliver omgående slettet efter indtastning til Betalingsservice. Personfølsomme data bliver IKKE brugt til andet formål.

 

Derfor anbefaler vi alle medlemmer af Gardernetværk at tilmelde sig Betalingsservice. 


Udmeldelse af Gardernetværk
Gardernetværk er ikke interesseret i medlemmer som ikke ønsker at være en det af fællesskabet. Derfor er det meget let at melde sig ud. Medlemmet skal blot sende en mail til info1@gardernetvaerk.dk, oplyse medlemsnummer og navn. Samtidig skal det oplyses om man ønsker at overgå til passivt medlemskab som er gratis, eller helt vil slettes af Gardernetværk.


ALLE som har tilmeldt sig Betalingsservice og som ikke længere ønsker at betale medlemskab af Gardernetværk SKAL senest den 15. i måneden før den kommende betaling, meddele dette til Gardernetværk på info1@gardernetvaerk.dk med oplysning om medlemsnummer og navn. Derefter vil vi sikre at man ikke vil blive opkrævet medlemsgebyr i den kommende måned. Når man ikke at blive slettet kan beløbet blive tilbageført til sin konto ved at henvende sig til sin bank. Dette SKAL dog ske senest 7 dage efter den 1. i måneden.

 

Gardernetværk ønsker kun at have tilfreds medlemmer, derfor kan man altid melde sig ud. Vi giver dog ikke pengene tilbage midt i en 12 måneders medlemsperiode. Med andre ord, alle som har betalt via Betalingsservice kan få tilbageført sin indbetaling op til 7 dage efter beløbet er trukket i banken. Derefter er betalingen bindende for de kommende 12 måneder. Det syntes vi er en fair aftale.


Gardernetværk er en non profit virksomhed
Gardernetværk drives som en enkeltmands virksomhed med CVR nummer, ejet af Michael Klitvad. Fra 01.01.2018 ændre Gardernetværk fra at være privatejet til at være et ApS. Denne ændring har ingen betydning for medlemmerne, men skyldes udelukkende en fremtidssikring af aktiviteterne i og omkring Gardernetværk. Gardernetværk vil fortsatte som en non profit virksomhed. 


Kontaktdata:

Til 31.12.2017
Gardernetværk/Michael Klitvad

Kuben 7
2840 Holte

 

Telefon: 28927728
Mail: info1@gardernetvaerk.dk
CVR: 16808393
Bankkonto: Nykredit - Reg nr. 8117 kontonummer 0004025096


Fra 01.01.2018
Gardernetværk ApS
Kuben 7
2840 Holte


Telefon: 28927728
Mail: info1@gardernetvaerk.dk
CVR: 38831550
Bankkonto: Nykredit - Reg nr. 5497 kontonummer 0001178366