For medlemmer

I Gardernetværk gør vi alt for at have glade og tilfredse medlemmer. Derfor skal der også være klarhed over betalingen til Gardernetværk.


Fra april 2019 betaler alle nye medlemmer kontingent via MobilePay. Det gælder både første betaling ved indmeldelse og de fremadrettet årlige betalinger, som automatisk opkræves via MobilePay. 


Alle som er blevert medlem før april 2019 vil vi rigtig gerne opfordre til at tilmelde Betalingsservise. Det vil virkelig lette administrationen. 

Gå derfor ind på dette link og tilmeld dig Betalingsservice. Du skal kun bruge dit medlemsnummer og dit bank kontonummer, så klare banken og Betalingsservice resten.

PÅ FORHÅND TAK.

Nedenfor kan du læse om betaling af dit medlemskab til Gardernetværk.

Årlig kontingentbetaling til Gardernetværk og ophævelse af betaling.

Alle som er medlem af Gardernetværk enten som standardmedlem eller GULD medlem betaler et årligt kontingent. Det er 300 kr. for standardmedlemmer og 1.250 kr. for GULD medlemmer. Beløbet er inkl. 25% moms. Passivt medlemskab er gratis.

Det årlige medlemskontingent betales via Betalingsservice eller MobilePay. Dette sker automatisk ved tilmelding på hjemmesiden eller via vores App på Iphone eller Android, for at sikre lavest mulige administrationsomkostninger.


Udmeldelse af Gardernetværk
Gardernetværk er ikke interesseret i medlemmer som ikke ønsker at være en det af fællesskabet. Derfor er det meget let at melde sig ud. Medlemmet skal blot sende en mail til info1@gardernetvaerk.dk, oplyse medlemsnummer og navn. Samtidig skal det oplyses om man ønsker at overgå til passivt medlemskab som er gratis, eller helt vil slettes af Gardernetværk.


ALLE som har tilmeldt sig Betalingsservice eller MobilePay og som ikke længere ønsker at betale medlemskab af Gardernetværk SKAL senest den 15. i måneden før den kommende betaling, meddele dette til Gardernetværk på info1@gardernetvaerk.dk med oplysning om medlemsnummer og navn. Derefter vil vi sikre at man ikke vil blive opkrævet medlemsgebyr i den kommende måned. Når man ikke at blive slettet kan beløbet blive tilbageført til sin konto ved at henvende sig til sin bank. Dette SKAL dog ske senest 7 dage efter den 1. i måneden.

 

Gardernetværk ønsker kun at have tilfreds medlemmer, derfor kan man altid melde sig ud. Vi giver dog ikke pengene tilbage midt i en 12 måneders medlemsperiode. Med andre ord, alle som har betalt via Betalingsservice og MobilePay kan få tilbageført sin indbetaling op til 7 dage efter beløbet er trukket i banken. Derefter er betalingen bindende for de kommende 12 måneder. Det syntes vi er en fair aftale.


Gardernetværk er en non profit virksomhed
Fra starten i 2005 var Gardernetværk en enkeltmands virksomhed med CVR nummer, ejet af Michael Klitvad. Fra 01.01.2018 blev Gardernetværk ændret fra at være privatejet til at være et ApS. Denne ændring har ingen betydning for medlemmerne, men skyldes udelukkende en fremtidssikring af aktiviteterne i og omkring Gardernetværk. Gardernetværk vil fortsat drives som en non profit virksomhed. 


Kontaktdata:

Gardernetværk ApS
Kuben 7
2840 Holte


Telefon: 28927728
Mail: info1@gardernetvaerk.dk
CVR: 38831550
Bankkonto: Nykredit - Reg nr. 5497 kontonummer 0001178366